Wednesday, February 29, 2012

Make Up rara ^^

Dear DiarY PinOkoO,

Salam Semua ^^


Rara ingin berkongsi sedikit tips sebab apa muka rara sekarang nampak lebih segar dan yg plg penting nampak lagi putih berbanding dahulu ^^. Tidak sedikit pom dalam hati nie ingin mempromotekan brand nie.Tapi ingin memberitahu jikalau ada sesetengah wanita diluar sana mempunyai masalah yg sama mcm rara.


Before nie sejak dari sekolah menengah lagi rara guna bedak muka brand johnson's. Adakan yg pad powder dia yg pink kat atas kat bawah warna putih or sebaliknya. Masa tue memang ramai lah budak-budak sekolah pakai brand tue. Sebab brand tue sahaja yg mampu budak-budak sekolah pakai. Time tue mybe kulit muka rara xpnh tersentuh mana-mana bedak muka mybe oke lah. Semakin hari rara pakai semakin xsesuai sebab nampak sangat mcm tompok-tompok kat muka nie. Mcm bedak tue x lekat kat muka rara.


Masok jer diploma rara tukar kepada brand silkygirl. Still lagi masalah yg sama bedak tue still xsekata kat muka. Malu gila rasa bila pakai bedak muka sebab nampak sgt buruk. Baik x payah pakai langsung. After tue rara tukar kepada bedak miami, still xsesuai ngan muka rara. Membazirkan duit sahaja. Pakai sekejap teros xpakai.


Masok sahaja digree dapat sahaja duit kerja masa cuti sem rara cuba kepada brand yg mahal sedikit iaitu Simplysiti. First pakai teros puas hati. Rara teros beli satu set. Habis jugak la duit nie Rm200 lebih. Xpe janji puas hati. Memang betol-betol puas hati dan tersenyum. Sampai sekarang rara still guna bedak nie. Bolehlah kamu mencubanya sekarang ^^














1 comment:

❖ Syaa ❖ said...

Semua simply siti patut muka akak cun melecun pon :D