Monday, July 15, 2013

Koleksi Bekas Biskut. Jom Kumpul Sekarang!!

Dear DiarY PinOkoO,


Salam Semua ^^


Hari nie saya nak share 4 tin yg telah berjaya saya kumpul hasil dari pemerhatian saya! Berjayakan. Habis semua shopim moll aku jajak taw untuk dapatkan 4 tin nie. Dengan syarat dapatkan produk P&G pasti kamu juga akan dapat tin seperti dibawah. Kalau nk dapatkan dengan senang tin nie cuba pg TESCO terdekat dengan anda. Jangan pg MYDIN or moll lain sebab hanya di TESCO sahaja tin nie mudah dimiliki dan banyak pilihan. Itu pun jika masih ada stok. Kalau nk tahu semua nie aku dapat di TESCO Nilai. Kalau di MYDIN amat-amat susah nak dapattin yg kita plg suka. Ingat lagi bila first time terpandang tin nie di MYDIN KB. Masa tue ingatkan susahnya nk dapatkan tin comel nie. Aku siap berjumpa minah promoter yg kerek lagi sbb masa tue aku nk dapatkan tin pink tue sahaja. Terang-terangan lagi tersuluh dalam pamplet mengatakan bila aku membeli barang P&G rm28 keatas aku boleh memilih 1 dari 4 tin tersebut. Tetapi di MYDIN KB lain pula syaratnya. Memang sakit hari dilayan sombong oleh promoter tue. Nasib baik time tue aku puasa sunat. Jadi sabar tue kan separuh dari iman. Jadi aku mengambil tindakan untuk berdiam diri. Tapi nasibku memang baik bila promoter bodohkerek tue tersilap mcm mna tah terambik tin pink tue bg kat aku. Dik Promoter len kali kalau nk jd promoter tue baik anda belajar ABC dulu yer. Nak tergelak pula aku bila keluar dr tempat tue. Macam-macam manusia aku jumpa. Dugaan bila berpuasa la kot.



{Rara dah dapat. Kamu bila lagi ^^}


{Yeah!! jom hepy wif P&G}

{Tin nie terdiri dari 4 iaitu ayah,ibu,kakak dan adik}


{Jom balik kampung bersama P&G!!}


1 comment:

cik natasya (: said...

Wahh . comel nyeee :)