Tuesday, November 30, 2010

ContesT GamBAr PaLinG ChiLL!!

The Rule(s) :

1- Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'. (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2- Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3- Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.

Kami CHILL, anda?!!
4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.

5- Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini. :)

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak. :)

semoga berjaya menjadi gila-gila. hadiah ??!! ade laa.. (jangan expect aku bagi seketul laptop atau i phone)..

semakin banyak penyertaan, semakin banyak hadiah aku rasa nak bagi.

:) SELAMAT MENCUBA!!!

Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2010

____________________________________________________________________




::ak budak cOmel,ak memang cOmel::

gila!!pOyo betOl ak punya tagline. Ak bukan sesaja mO tulis cam tue. Just nk joint Contest n memenuhi syarat blogcikhutankabut .. Saja hepy2. Pikir punya pikir tetiba terpikir ayat cam tue. Gambar kat atas n taagline tue yg ak pertaruhkan.. Have fun! Warna peverOt ak semesti nya warna PINK 0____O UntOk cOntest nie ak tadge 3 Org bOdak CumiL::

2 comments:

idAti mALek said...

alrite..

thanks for join.folo u back :)

Cik PinOkoo Rara said...

Oke..hope meng...hehehe =)