Wednesday, December 21, 2011

Rara CraFt ^^

Dear DiarY PinOkoO,

Salam Semua ^^


Kamu tahu x? Hari ini rara update blog dekat kampung^^ dapat juga merasa balik rumah sekejap time-time tenat mcm nie. Yelah nape xtenatnya kan skrg nie semua Unibesiti termasuk Unibesiti kami tengah deman study week. Rara pulak masih lagi berseronok bercuti menghabiskan masa didalam bas, sekejap ke KL sekejap ke KELANTAN, sebab sem nie rara punya final start lambat semnggu (subjek cikit dee ak ambil sem nie!!). Jadi stdy week rara jadi 2 mggu la. Minggu depan baru mentenatkan diri bila satu habuk formula xlagi disumbatkan kat dlm otak nie.


Entry rara pada kali nie bukan nak menceritakan kisah final jadi ke tidak or balik kampung ke x tetapi ingin menceritakan benda comel yg rara dpt buat ketika orang lain busy study menghadap 3 test turut-turut, rara pulak sampi nk tercabut tangan buat benda nie. Yg pasti mengikut tema selalulah iaitu cOmel ^^. Nak tengok x? X nk tgk pom xpe yg pasti blog rara mesti nk tgk. Hehehe. Inilah hasilnya rara punya craft. Siapa-siapa yg berkenan boleh teros pm rara.




Inilah craft pertama yg terhasil after 5 bulan xpengang kain felt diatas kesibukan menjadi seorang pelajar. Ini adalah casim hp samsung rara. Rara ambik masa sehari hendak membuatnya. Comelkan! Siap ada keychain love kat tepi tue.



Second craft yg rara henda sgt buat adalah keychain cendawan nie khas untuk kereta coz keychain nie ade no plat kete rara. Rara ingatkan xcomel. Bila siap memang sgt2 comel ^^



Yg nie pula keychain angrybird memang sengaja rara buatkan. Dalam masa sejam dah boleh siapkan. Khas untuk incik.S^^



Keychain lembu yg rara nk sgt miliki. Sebab utama rara beli polyfelt disebabkan benda nie lah.









Yg nie pula saja-saja buat. Casim brukband^^ time nie semua busy dok study untuk test iaitu subjek power. Rara pulak duk pulun menjahit benda nie. Nasib baik test ku tidak melayan-layan. Boleh menjawapnya dengan tenang dan mudah.



After hbs semua ketiga-tiga test rara buat casim external. Tido jam 5 pagi kot semata menghadap benda nie. Yg plg comel&kemas, selepas berlatih jahit before nie.






Yg last rara buat 2 benda before naik bas pg KL. Dah la semalam tido kol 5 pg. Esokkan bangun awal2 ingatkan nk kemas barang, nie menghadap craft dulu. Pukol 12 baru dok kalut kemas barang before nek bas ko 1 tgh hari. Itulah penagan kegilaan terhadap benda comel.



Kat sini before rara undurkan diri rara ingin minta kamu semua doakan rara supaya boleh jawap final dengan mudahnya. Doakan juga supaya rara tidak malas untuk menghadap buku. Amin..^^

6 comments:

vanruzlee said...

nice post, follow me back. new blogger. hehe, tq. http://qhashidinzkivanruzlee.blogspot.com/

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

wah boleh tempah ni...
nak 1 bole?

nak yang free... ngeee

Karbon Kopie said...

comelnyerrrr..suke la yg burung marah tu...jeles lah.:P

۩PuteRi Pink۩ said...

pandainye buat bnda ni sume..cantik dr kat kedai..thniah..

dEdEQ dE wIshEs said...

CIK RARA .. SWEET GILEW .. HEHE .. ACTUALLY .. REALLY MISS U DAMN MUCH .. LAME XCHAT AT FB KAN KAN .. FB DEDEQ DA WAT ACC BRU .. NI EMEIL OR NIX NAME .. nojiejihah@yahoo.com / dedeq de wishes .. T ADD KALO SUDI ERK ..

Ana Muslimah^^ said...

Cantik!