Friday, November 18, 2011

CandY FlOosS

Dear DiarY PinOkoO,

Salam Semua ^^


Petang tadi after habis kelas, ak teros baik hostel, balik-balik tue rase2 mcm nk buka loker. Lama dok termenung tepi loker tue dok tgk berjuta shawl and inner, tiba2 hati nie rasa mcm nk bergambar. Just nk snap pic muka jer. Sebab ak nk cuba sesuaikan inner and gaya shawl yg mcm mne yg sesuai dengan muka ak.


Memang dah lame ak nk cuba shawl nie before raya lagi. Disebabkan ak dpt shawl nie time ak balik raya jadi ak xdpt nk pakai coz semua inner ade kat hostel. Disini ak ingin berterima kasih pde seseorg kerana sudi bg ak peluang untuk memiliki shawl secantik ini. Seriously, ak memang berpuas hati. Betol-betol comel ^^ terutama bila ak memakai shawl biru, sebab menampakkan pipi ak lebh kurus.sO, after sejam ak makeup (makeup sendiri) ini lah hasil yg kite dpt.
JOm skodeng ^^































6 comments:

blog budak pendek said...

lawa mata .hahha

hati Hanna said...

shummelll!! =)

r-5 said...

mak ai comel nyaa! rasa nak sium ja. wakakakaka! *opps ttup mata takut terkena panah syaitan plak nanti. :p

nik rosmawati said...

cantik.sesuai kamoo pakai mcm tu.shawl biru tu paling menyerlah :)

miss ida said...

SUBHANNALLAH...
sungguh indah dan cantik ciptaanNYA
buat mu...peliharalah dia sebaik mungkin...

miSpYeja said...

i like your pic yg pkai shawl biru n last pic..cute