Thursday, September 27, 2012

NUTOX Rara ^^

Dear DiarY PinokOo,

Salam Semua ^^


Atas disebabkan ramai yg tertanya-tanya aku nie pakai product apa konon-kononnya aku bt la satu entry khas untuk siapa-siapa yg tertanya-tanya. Lagak cam artis la kejap! Kepada siapa-siapa yg tak tertanya baik jangan baca dr awal. Muahahaha. Oke after last entry hari tue aku kata aku pakai NanOwhite sekarang aku bertukar pula kepada NutOx. Harap-harap bak kata housemateku muka ku blh lah berubah ala-ala Fazura gitu (duta Nutox). Jadi ker? Xkisahlah.Tujuan aku nk tulis entry Nutox nie sbb geram sgt2 dengan diri aku nie. Punya beli, beratos habis pakainya edok. Xsukalah macam nie. Xsuka sgt-sgt sbb tidak menjadi tabiat aku. Bg aku antara nutox n nonO aku rasa nutox lagi sesuai ngan kulit hitam ku ini. Tapi kebuktian menunjukkan kulit ku semakin putih selepas memakai produk nie masih lagi tidak menunjukkan. sO mcm mna tue? Nak kata muka ku semakin berseri-seri pon idok juga. Kakak promoter tu siap ckp lg if pakai produk nie kulitku akan semakin berseri?? Mana buktinya? sO adik-adik gegel semua share-share lah apa produk yg oke sekarang nie. Akak rara nk thu sgt2. Bye.

 




Oh akak FAzura!!
Bilalah kulitku akan menjadi semanis kulitmu.

Dari adik rara,
Peminat nO.1 akak.

5 comments:

Nurul Ain said...

loreal paris!!
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

zila manaf said...

boikot loreal la hhe

PrinCesS PinOkoO said...

emm..kena boikot dah loreal skrg nie..xboleh jadi cam nie ^^

Ernie Widhyharti said...

saya guna outer nutrition. dulu muka banyak jerawat+sangat oily. skrg dah makin bersih. semalam bestfriend sendiri tegur muka dah improve =D

http://cikewi.blogspot.com/

sukakartun said...

tak tau lah nak cakap..saya pakai produk murah aja..dr umo 12 taun sampai umo 23, masih setia ngan SAFI Balqis...hehe