Sunday, September 09, 2012

Sem Baru Azam Baru 2012/2013

 Dear DiarY PinokOo,

Salam Semua ^^


Malam nie after last day at TNB Bangi sebagai trainer aku akan pulang ke kampung halamanku.
HoreYyy!! Lepas nie x yah dh nk hadap ngan en.Aiman tue. Tp dia memang sorg engineer yg oke la walaupun kerek sedikit. Tapi kerek-kerek mentor aku tue pon bila fikir balik ada kebenarannya.


Tiba-tiba rasa bernasib baik pulak ada mentor macam en.Aiman tue.
Berjayalah en.A bt aku menangis bila second time jumpa dia. Ada engineer lain nk bt mcm tue?
Konfem2 xjumpa bab kata en.A. Bt kenang-kenangan terakhir bersamanya aku mengambil satu keping pic ngan beliau. Debar pulak, igtkan akan ditolak rupanya en.A nie jns suka juga bergambar. 


.........

Tutup kisah TNB bangi.

Dua hari berehat kat umah esok lusa dadY n mOmy hantar menuju ke Perlis pula.
Hope sem baru nie azam pun baru lah ^^


My Course Registration Slip 


 


1 comment:

Poi Blogger said...

selamat cpai azam baru! ^^