Saturday, August 24, 2013

Minat mengumpul toy McDonald

Dear DiarY PinoKoO,


Salam Semua ^^


Tiba-tiba nak tersenyum sebab teringat sewaktu aku training di TNB Bangi, aku selalu lepak, makan, minum, sarapan, mengumpat, monteng kerja, membuat buku log dekat McDonald. Sebab bagi aku dah tiada tempat untuk aku pergi selain dari tempat nie. Sebenarnya biarlah aku terus-terang aku memang xthu nak menuju kemana sebab faktor utama ketidak tahuan jalan area sini. Boleh sesat aku nanti. Kalau sesat memang xde siapalah akan cari sebab abg aku kerja. Xkan kan 24 kali aku sesat 24 kali abg aku nk off kerja. Buat pening kepala org macam tue.


Jadi aku ambik inisiatif sendiri. Isi penuh minyak kereta vivok aku tue dan aku round satu Bandar Baru Bangi. Habis satu tangki minyak baru aku kenal dan benar-benar kenal jalan dan xakan sesat lagilah. Aku boleh jamin. Bukan benda nie yang aku nk cerita sebenarnya. Jadi disebabkan aku selalu lepak dekat McD aku adalah mengintai-intai koleksi terbaru toy heppymeal. Alamak!! Comelnya toy nieee!! Ko org pun tahu kan aku nie memang jenis minta mengumpul benda-benda comel. Pulak tue benda tue free!!Siapa xnk kan! Sejak dari tue aku mulalah perangai yg boleh emak aku mengepek tiap-tiap hari. Hehehe. SorY mOm!!



Nie adalah first toy yg aku sempat kumpul. Itupun x semua koleksinya aku sempat beli. Yg nie aku xingat nama apa. Comelkan!!



Second toy yang aku kumpul adalah Hello Kitty. Confem-confem aku akan kumpul. Sebab cik raara tuan punya belog nie memnag suka sangat Hello Kitty ^^







Aku nie pecinta mengambil meyenap picture. Jadi bila ada toy-toy comel macam nie, bertambah comel gambar-gambar yg aku snap ^^ so HeppY!



Dua koleksi cik mitty kat atas nie aku xde sebab kat macdonal malaysia tiada keluaran jenis nie. Dahlah comel!!




HellO kitty (keluaran MacD luar negara) yg kat bawah nie mempunyai bentuk, gaya dan rupa yang sama seperti diatas tetapi berlainan warna. Yg nie aku pun terkejut sbb lain bebenor warnanya, nampak garang. Tetapi kecomelan tue still lagi terserlah ^^



1 comment:

Najwa Erbert said...

Waaa. dulu E kumpul set sasame street tu, sebab E suka gila saseme street tu!!! hehe. btw, done following. follo meb back http://snapanyway.blogspot.com