Tuesday, August 09, 2011

cOntest "Saya Suka Warna Pink"

Dear DiarY PinOkOo,

Salam semua ^^






Hari yg baik dibulan yg mulia nie teringin pulak rara menganjurkan satu cOntest bertajOk "Saya Suka Warna Pink" bersesuaian dengan diri rara yg suka sgt warna yg cOmel nie dan digemari ramai gegel ^^. Sebenarnya sudah lama rara ingin menganjurkan cOntest nie cuma tiada kesempatan masa. sO alang-alang cuti sem yg lame nie jOm lah ramai-ramai jOin cOntest rara terutama kepada gegel pencinta warna Pink nie. Contest nie lbh terbuka untuk gegel ye bOboy-bOboy semua. sO gegel-gegel ambil masa untuk bt entry berkenaan cOntest nie kerana tarikh tutup cOntest nie lambat lagi. jOm kita tgk syarat-syarat penyertaan!

.
.
.
.
.
.
.
.


SYARAT2 PENYERTAAN:


1) Yg penting sekali ialah be my follower dan tag 2 org blOgger yg lain. Make sure blOgger tue minat warna pink and tahu tentang cOntest nie ^^

2) Buat satu entry bertajuk Contest "Saya Suka Warna Pink" by Cik Rara.

3) Upload sekurang-kurangnya 2 or 3 keping gambar yg semuanya pink. Contoh snap pic kesemua brg-brg kesayangan kamu termasuk purse, hp, kOtak pensil, laptOp, diary,bear,bOx,baju,jam,kasut dan sebagainya yg berwarna pink. Kumpulkan satu tempat baru ambil gmbr taw. Or kamu juga blh letak printscreen blOg kamu yg berwarna pink tak pun kamu blh juga snap gmbr bilik kamu yg berwarna pink. Yg pentg dlm gmbr tue penuh dengan pink. bOleh?? Rara nk gmbr tue jelas x nk kabur-kabur.

4) Ceritakan serba sedikit pasal gambar yg kamO uplOad dan kasitahu sebab knp kamu suka sgt warna PINK.

5) Copy banner di atas dan letakkan dlm entry bertajuk Contest "Saya Suka Warna Pink" by Cik Rara. Linkkan banner di atas terus ke entry nie.

6) Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry Contest Saya Suka Warna Pink di blog rara untuk rara terjah blog korang.

7) Hadiah menarik menanti anda. Yg pasti hadiah tue mestilah berwarna pink ^^

8) Tarikh tutup penyertaan : 29.September.2011



sO kamO semua yg si cOmel yg minat warna pink, ape lagi jOm jOin cOntest rara ^^
Hanya 3 org pemenang sahaja akan dipilih!



18 comments:

yqnq ellyana said...

Yana join tau ^^ harap2 menang :)

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-warna-pink-by-cik.html

Myrul Fitri said...

: : kalau sy nk join bole x ? kah kah kah :P

PrinCesS PinOkoO said...

@@Myrulfitri:blh sgt2 if myrul suka pink ^^

@@yqnq ellyana:gud luck..kamu adalah peserta pertama ^^

fiQ'Ra said...

awk, tq invite..
heee~ sgt trharu..
t kite join eh.. ;)
syg awk lebih..

aip, salam ukhuwah ~-^

mate saya bulat said...

MSB join taw :D

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-warna-pink-by-cik.html

PrinCesS PinOkoO said...

@@fiQra:jOin taw ^^

@@MSB:gud luck dear ^^

Hanani said...

join !

http://doladolly.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-warna-pink-by-cik.html

Ku Azhar said...

aiyook!! pinky! jap nk kna fikir dlu benda ape pinky :)

ieda said...

DAH JOIN ! :D

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/08/contest-saya-suka-warna-pink-by-cik.html

PrinCesS PinOkoO said...

@@hanani n ieda:: gudluck dear ^^

@ku Azhar::take ur time =)

PuTRi TeDDy said...

huhu lambat lgikk tarikh tutup..u will get the sweet pics of me semua pinkk!tggu ptri blikk semenanjung dulu..hokey? :)

adeq-yOe said...

http://adeq-yoe.blogspot.com/2011/09/contest-saya-suka-warna-pink.html

budaq jambu menjoinkan diri utk contest ini...

bella said...

yeayyy , bella vanilla join tawwww :3

http://pearlpuffstory.blogspot.com/2011/09/miss-raras-contest-saya-suka-warna-pink.html

nurul nabila bt medan said...

peminat PINK nak join =)

http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/09/contest-saya-suka-warna-pink-by-cik.html

♥CuteMummy ♥ said...

Join

http://rinna57.blogspot.com/2011/09/contest-saya-suka-warna-pink.html

nick dot anis said...

waaahhh berpinar jap mata i ni...pinky girl:-)

Muhamad Zulkarnain said...

pink x masok theme la dik..adoi ai

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki buat keluarga.. ameeeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/contest-saya-suka-warna-pink-by-cik.html

id follower: Nida

tq:)