Tuesday, August 16, 2011

Spe nk dOodle bOboY free jer??

Dear DiarY PinOkoO,


Salam Semua ^^



Semalam rara berbesar hati bagi free dOodle girl tuk blogger perempuan yg x pnh ade doodle, amat-amat hepy bila tgk kamO hepy ^^ .Diatas pemintaan sesetengah blOgger lelaki rara buat jugak dOodle bOboy tuk blOgger lelaki sebab x aci la pulakkan bg free dOodle kat perempuan jer kan. if gegel nk cOpy dOodle nie pom dipersilakan mybe kamu nk bg ke pakwe kamu ker.
Selain diletak kat blog, rara bg cadangan spe2 nk bg kad rye kad pakwe makwe tue just buat sendiri kad raya mengunakan dOodle yg rara bg. Be cretif! Baru jimat sikit duit tue. Just print out. Rara pOm mybe nk bg kad rye pde incik.S mengunakan dOodle yg rara lukis ^^
Wahh! rOmantik gitu.. fensam ak!



Oke mcm biasa sebelum bOboy semua cOpy dOodle free nie kasi tahu kat rara dulu pastu tgglkan komen anda disini entry nie.. Sebab apeee suh tgglkan?? Sebab senang sikit rara nk siasat kamu buat ape lah ngan dOodle rara.. Fenat-fenat rara buat.. ye dOp?
sO be hepY ye dengan dOodle xbape cOmel nie^^
Cepat-cepat curik taw sebelOm rara hapuskan nya..
heheheh **nakal!



Pink **special sikit tuk incik.S ade songkok^^



unggu^^



hijau^^



merah^^



kuning ^^




biru ^^
.
.
.
.
.
.
.
.

...tamat...
setakat ini sahaja rara bg free kat kamO semua
...hehehehe...
if nk dOodle lg menarik or nk lg cOmel
or nak lain dr yg lain
rara buka tempahan sekarang ^^
dr RM10 hgga RM15
tah de tah x org yg nk nempah nie??
xpe mencuba nasib.


4 comments:

cik ena said...

cik rara ktenk ugak,,hehehehe
\

Aku Penghibur said...

wow akhirnya ada jugak ..hehehehe sukenya .. :)
thank u

myezatul aQma said...

comel!

PrinCesS PinOkoO said...

@@cik ena::sme2

@@acik::hehe..

@@myezatul::tiem kasih^^