Thursday, August 18, 2011

Tema MajLis Pertunangan Ak nanti ^^

Dear DiarY PinOkOo,


Selamat Pagi Semua ^^

Hari nie rse tergedik-gedik nk menulis entry Tema majlis pertunangan ak nanti. X pernah pOm terlintas kat kepala otak ak nie tapi ai tba2 terlintas.. Org lain sibOk menutup mte smbil melayang mimpi yg enak-enak smbil2 tue asyik sgt bermimpi smpi terkeluar air liOk basiq. Yueeewww! Ak plak tergedik-gedik, tergatal-gatal duk search n memikirkan tema warna majlis pertunangan ak nanti yg ak sendiri pOm xthu sme ade ak akan bertunang ke tidak, sme ade majlis tue akan berlangsung ke tidak and bila majlis tue akan dtg pOm ak xthu.
Org kte calOn tuk yg rela menjadi tunang ak tu pom belOm ade depan mate lagi.
hehehehe.. Sebab ape?? nk mampOs ko kalO dady tahu! Stdy x hbs lagi dah gedik-gedik nk tunang! masak pOm xreti-reti !@#$%^&*( kamO nk ambik duit mne? Duit pOm xde.
Hah, gitewwww.
Jap g xpsl-psl dady potom elaun bulanan ak.



sO kita layan jer lah gmbr2 kat bwh nie^^
Tema yg bagi ak cantik sgt.
Siap ade pic mini pelamin lagi taw!








































Disebalik kejadian::
Mcm nie citanya ^^
Tadi rara search nk cr baju tOk doodle
pastu terkeluar gmbr tema wedim warna pink^^
cOmelnyaaaaaaaa..
blimblim mata ak taw!
sO alang ternampak satu pic ape kate cr pic seterus nya
...hOhohO...


4 comments:

Cik Eka said...

eka suka pelamin yg ada ball tu...hehehehe

cantik...hehehe

cikintan :) said...

cantiknyer.. :)

NoRfArAhiN said...

wow!! da mcm mjlis kahwin pulak.hee

PrinCesS PinOkoO said...

@@cik ika::emm..cantik..simple n niece kan...

@@cik intan::emm..tema yg sgt2 cantik ^^

@@norfarahin::hehehe..tue la pasal.mcm org nk kahwin plak..