Monday, August 15, 2011

Spe nk dOodle free??

Dear DiarY PinOkOo,


Salam semua ^^


Rara hepy sgt hari ini dan ingin berkongsi kegembiraan ini dengan kamu semua iaitu rara berjaya juga buat second and third doodle dengan bantuan NURDANI. Walaupun xsecOmel dOodle kat blOg lain tue tapi bg rara ia tetap cOmel ^^KalO kamu semua nk pg ke blOg nurdani just klik nme nurdani yg kat atas tue. Nurdani ade menyediakan tutorial doodle menguna excel. Senang sgt2.. Budak kecik yg suka melukis tue pom blh buat dengan syarat mahir menguna excellah.. Rara nie kurang sikit excel2 nie, tapi dengan bantuan nurdani sampai pukul 3pg duk berFB dngn dye semata-mata nk menjayakan doOdle nie.


Time ksh bnyk-bayk nurdani ^^ sebab sudi ajar rara smpi berjaya.Kerana hepy sngt dpt bt doodle nie rara ingin kasilah pde spe2 yg xpnh merasa ada dOodle tue, ambik la kalO kamu nk. Rara bg free jer. Sebab rara pOm pnh rse satu ketika dulu nk sgt dOodle tapi xde spe yg nk bg. SobsobsOb! sO hope kamu semua hepY dengan dOodle yg x bape cOmel nie. Pilih la warna dOolde kesukaan kamu ^^ semua warna rara sediakan. Tapi before copy doodle nie bagitahu rara dulu yer! Tgglkan cOmment anda di entry nie yer ^^




secOnd dOodle ^^



hitam



biru



hijau



oren



pink **nie rara punya jgn sentuh!! hehe..gurau je.


torque


pepe^^
nie dOodle pemintaan myza
sowy br perasan yg doodle pepe xde kan^^
hehehe..smpi hati kamu x kasitahu mujur myza bgthu.


..xsaba rara nk lukis next dOodle^^..
hOpe lg comel dr yg nie.

17 comments:

cik dot said...

cmeyny.. nk blaja gak wat doodle.

cik_nini said...

nak nak. nak yang pink jugak bole? hehe

apple fun said...

nanak curi doodle rara yang kaler pink 2,,hehe (^ ^)

Farhanah Mokthar said...

comelnya..
nak satu bole?

yana yaya said...

yana amek d0odLe yg t0rque .. sh0mEy d0odLe2 sumE

ice lemon tea said...

comey nye doodle dye!!sweet lor..xreti n xtau pon ttg doodle nie..=.='

PrinCesS PinOkoO said...

salam semua ^^

@@cik dot:: belajar lah sure hepy bila dapat buat satu doodle

@@ cik nini::waa..pink jugak pilihan mu..ambik la..suka pink boleh join contest rara

@@apple fun::waa..curik2..suka pink jugak ek..bila join contest rara ^^

@@farhanah::ambik jer ..

@@yanayaya::time kasih..ambil la doodle torque tue comel,lain dr yg lain..

@@ice lemon tea::cuba belaja..rara pun ambik mse yg lame nk bt..ambik la satu yer..

ice lemon tea said...

nnti nak try blaja mcm rara la..btw tq sebab ad link utk tutorial doodle ^^

Farrah yong said...

awk2 . saya amik semua . *gedik . hehehe . tnx awk .

~syue syada~ said...

comelnye dudel die!

Myza Raihan ♥ said...

kak, wrna purple xde ke??

Nizam Ijam said...

cantik doodle :D

PrinCesS PinOkoO said...

@@ice lemon tea::sme2

@@farahYong::hehe..ambik jer ^^

@@Syuesyada::time kasih ^^ xcomel lg tue msh perlu bnyk berlatih..

@@myzaraihan::ahala warna pepe xde..t kak buat tOk kamu yer ^^

@@nizam::time kasih awak..

Myza Raihan ♥ said...

miza ambik ye doodle purple tu

Ezreen Zainol said...

saya nak wane black tu ya :)
thanks :)

akuadalahaku.. ^_^ said...

ika ambil yg warna pink taw cik rara..TQ..^_^

PrinCesS PinOkoO said...

@@miza:oke..

@@ezreen:: oke amik la ^^

@@akuadalahaku::oke dear..