Tuesday, May 29, 2012

Budak Histeria Sebelum Final Exam!!

Dear DiarY PinOkoO,

Salam Semua ^^


Amboi-amboi AMBOI ko org !!! Kalau bab-bab histeria nie cepat2 jer ko org nak bacakan!!! Kalau topik hot-hot nie cepat-cepat jer nk klik! HEhehe ^^ normallah manusia. Kalau aku pom mcm tue juga. Sebenarnya tiada siapa pom yg histeria, aku memang saja-saja menghangatkan keadaan. Tapi boleh jugalah kalau nk kata histeria tuh! Macam mana aku xhisterianya??Nak pecah kot kepala otak aku nie. Ko org tahu x tiga hari berturut-turut aku ada paper sem nie. Dahlah semuanya 4 jam credit. Kalau corot satu subjek x ker effect keseluruhan pointer. Sabar jerlah!! Sebenarnya entry aku pada kali nie nak suruh kamu semua doakan kejayaan aku menghadapi final sem nie. Minta maaf kepada siapa-siapa yg pnh terasa dengan aku ^^, SORY tooo.






Gambar nie adalah timetable aku semasa study week. Hanya mampu merangcang, tetapi tidak diketahui melakukannya tau tidak. Doakan aku ye!! ^^

6 comments:

laskar pelangi said...

Goodluck:)

nuramalina said...

wah , sangat gempak tajuknyaa . terkezut adikk . wahaha xD btw , bw and follow you . kalau sudi jom lah bw blog kita pulakk . :)

nuramalina said...

wah ! gempaks gilaa tajuk . haha , btw , comel belog ! pink gituu . xD bw and follow u . moh ler bw dkat blog kita kalau ada masa . :)

Nurulee said...

Good luck ya =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

aDiNDaNiL said...

sy tag akk

dEdEQ dE wIshEs said...

PUNYERR LAH .. HEHE