Wednesday, December 15, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"

Dear Diary PinOkoO,



Korang hanya perlu :



1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??


___________________________________________________________________




"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"


Hari nie rara mO join GiveAway EDY .. Hadiah yg dtawarkan memg menarik perhatian rara n sekali gus mO bg sepot giveaway edy. Giveaway nie dibuat sempena 3 buah negara yg edy lawati hujung taun nie 2010 **bnyk gtO duit edy melawat 3 buah negara .. Budak cOmel yg bertuah yg rara mO tadge adelah::

http://ctsweet111.blogspot.com/

3 comments:

Siti Noraisyah said...

Hohohooo...!!
Thanks sbb tag Siti..^^
Nanti Siti buat k..

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

just nak bagi nasihat...untuk tarik ramai pengunjung, jgn serabutkan blog anda dgn macam2 benda...nnt loading lambat, org xsuka masuk...

butterflyana said...

Good Luck! ;)