Tuesday, December 21, 2010

Pertandingan Blog Paling Superb !

Dear Diary PinOkoo::


Mlm nie rara mO join cOntest Blog Plg SupeRb!! Rara mO bg sepOt pada aisyah n izzah sebab susah2 buat cOntest nie.. hOpe rara menang^^ hehehe..







SyaratSyarat :

  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
  6. Hadiah Misteri menanti anda !
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 malam


p/s::sO kau org apa lg.. jOm join cOntest nie..x susah pun ^^



1 comment: